Arrangemang

Vi erbjuder en mängd olika arrangemang inom Föreningen Furuboda på vår anläggning i Yngsjö. Nu i vår väntar tre brasaftnar på att gå av stapeln, Valborgsfirande den 30 april samt Årsmöte med Öppet hus den 14 maj. Varmt välkomna!

Personer som lyssnar på musik och själva sjunger med

Arrangemang på Furuboda

Välkommen till brasaftnar i vår!

Brasaftnar i vår


I vår bjuder Furuboda in till tre brasaftnar, den 15 februari, 15 mars och 19 april. Paul Skoog och Niclas Warntoft underhåller tillsammans med inbjudna gäster. Brasaftnarna börjar 19.00 och håller på till ca 21.15. Anmäl er gärna innan till receptionen så ni säkert får plats. Kom och njut av härlig musik!


På Brasaftonen den 15 februari kommer SveNicz bland annat att spela 60-tals musik.


Den 15 mars kommer Schlagerkompaniet Naumann & Knutsson att spela glad och härlig musik från schlagers från 50-, 60- och 70-talet.


Inbjuden gäst till den 19 april är i skrivande stund inte klar än, info kommer här och på sociala medier inom det snaraste.

Varmt välkomna!

I entrépriset ingår kaka och kaffe.
Pris: Medlemmar i föreningen Furuboda 100:-  
          
Icke medlemmar i föreningen Furuboda 125:-
 

Brasaftnarna i februari och mars 2022 var omställda till digital form. Då underhöll Niclas Warntoft, Hampus Davinder och Paul Skoog med sång och musik. Underhållningen spelades in och filmerna ligger ute på facebook. Se här filmen från februari och filmen från mars. Här finns länk till alla inspelade Brasaftnar

Välkommen till Valborg!

Välkomna att fira Valborg den 30 april på Furuboda. Program för kvällen kommer att fyllas på här, i tidningen Furuboda.Nu samt på sociala medier.

Varmt välkomna!

Välkommen till Årsmöte och Öppet hus den 14 maj!

Boka in söndagen den 14 maj för föreningen Furubodas årsmöte med årsmötesförhandlingar och Öppet hus!

Mer information om dagen kommer här, i tidningen Furuboda.Nu samt på sociala medier.

Varmt välkomna!

Kontakta oss