Kontaktad av Furuboda?

Nyhet 2023-11-27 - Ett gäng glada medarbetare från Föreningen Furuboda åker nu runt i Sverige för att berätta om Furuboda och hur man kan stödja vårt arbete för allas rätt till utbildning och delaktighet.

En person med Furuboda-väst står i en dörröppning

Du är viktig för oss - därför kontaktar vi dig!

Nu åker vi en grupp glada medarbetare från Föreningen Furuboda runt i Sverige för att berätta om Furuboda Folkhögskola! Syftet är att informera om vår verksamhet och berätta hur man kan vara med och stödja vårt arbete för att fler människor, oavsett funktionsförmåga, ska kunna få möjlighet att utbilda sig.

Furuboda arbetar systematiskt med att skapa möjligheter och resurser för alla människor att kunna studera på folkhögskola. Den genomgående trenden är att offentliga medel minskar till deltagare med funktionsnedsättning på folkhögskola, men behoven för personer med funktionsnedsättningar i Sverige minskar inte.

När du träffar oss får du en chans att diskutera vad mer vi kan göra tillsammans för att fler människor oavsett funktionsförmåga ska kunna gå på Furuboda Folkhögskola. Vi går från dörr till dörr och finns synliga på stan fram till mitten av december. Passa på att ställa frågor till oss när vi ses!

Furubodas medarbetare är klädda i gröna jackor och tröjor. De erbjuder möjlighet att skriva på autogiroavtal för att bli månadsgivare, men gör aldrig några kontanta insamlingar.

Vill du vara med och stödja oss genom en engångsgåva tar vi tacksamt emot den via swish 900 59 43 eller plusgiro 900594-3.

Tack för att ni väljer att stödja Furuboda!